About Hoxa
There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even believable genera on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary making Internet.
open

5 SEO tips για να αυξήσετε εύκολα το traffic του site σας

 Home / Blog / 5 SEO tips για να αυξήσετε εύκολα το traffic του site σας

SEO Tips



5 απλά SEO tips για όλους

SEO σημαίνει Search Engine Optimization, δηλαδή βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Στις μέρες μας, κάθε επιχείρηση (μικρή ή μεγάλη) που έχει μια ιστοσελίδα ή παρουσία στο διαδίκτυο, έχει μεγάλη ανάγκη το SEO. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι το γεγονός ότι το SEO αυξάνει κατακόρυφα το traffic σε μια ιστοσελίδα και άρα και το κέρδος που αυτή παράγει. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί το SEO είναι αυτό που στην ουσία θα κάνει τη Google και τις άλλες μηχανές αναζήτησης να "δουν" τη σελίδα σας και να την συμπεριλάβουν στα αποτελέσματα όταν κάποιος χρήστης ψάχνει για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά.


01. Οι Λέξεις-κλειδιά και η Τοποθέτηση τους:

Ψάξτε τις πιο κατάλληλες λέξεις-κλειδιά για την ιστοσελίδας σας και τον στόχο της. Η επιλογή των σωστών λέξεων-κλειδιά, είναι αυτή που θα κάνει την ιστοσελίδα σας να ξεχωρίζει από αυτές των ανταγωνιστών σας. Μετά την επιλογή των λέξεων-κλειδιών που, θα πρέπει να φροντίσετε για την ενσωμάτωση τους σε όλα τα χαρακτηριστικά και τις σελίδες ή κατηγορίες του site σας. Θα πρέπει αυτές οι λέξεις να υπάρχουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στον τίτλο του site και στο περιεχόμενο του. Οι λέξεις-κλειδιά θα πρέπει επίσης να υπάρχουν στις ετικέτες τίτλων και στη κεφαλίδα και το υποσέλιδο της κάθε σελίδας, αν υπάρχουν. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να τοποθετήσετε την πιο σημαντική λέξη-κλειδί σας στο URL της ιστοσελίδας σας.


02. Συνδυασμός εσωτερικών links:

Μία από τις πιο απλές και αποτελεσματικές τεχνικές SEO, είναι ο συνδυασμός των εσωτερικών συνδέσμων στην ιστοσελίδα σας. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα links που έχετε δημιουργήσει είναι ενεργά και λειτουργούν κανονικά. Επιπλέον, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε για τα links σας anchortexts που να "αρέσουν" στις μηχανές αναζήτησης.


03. Πλούσιο περιεχόμενο:

> Οι ειδικοί του SEO γνωρίζουν πολύ καλά ότι το περιεχόμενο μίας ιστοσελίδας, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την κατάταξη της στις μηχανές αναζήτησης. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας πρέπει να είναι μοναδικό και "φρέσκο" και θα πρέπει να ενημερώνεται τακτικά. Το περιεχόμενο σας θα πρέπει να περιλαμβάνεται και στις υπηρεσίες και τους στόχους της ιστοσελίδας σας.


04. Εικόνες και SiteMap:

Η προσθήκη κατάλληλων εικόνων στο site σας, μπορεί ν ‘αυξήσει σημαντικά το traffic προς αυτό. Θα πρέπει όμως να φροντίσετε οι εικόνες που θα τοποθετήσετε στο site σας να μην είναι μόνο όμορφες ή προκλητικές, αλλά να έχουν και κάποια σχέση με το θέμα και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας. Ένας άλλος καλός τρόπος αύξησης του traffic προς το site σας, είναι η προσθήκη ενός sitemap με links για όλες τις άλλες κύριες σελίδες του site σας στην αρχική σελίδα του. Αυτός ο χάρτης θα βοηθήσει τις διάφορες μηχανές αναζήτησης να βρουν την ιστοσελίδα σας.


05. Εξωτερικά links:

Τα εξωτερικά links, δηλαδή τα links από και προς άλλα sites, παίζουν επίσης πολύ σημαντικό ρόλο στην αύξηση του traffic και της επισκεψιμότητας του site σας. Ο καλύτερος τρόπος να πάρετε εξωτερικά links προς την ιστοσελίδα σας, είναι να προτείνετε μία "ανταλλαγή" links σε άλλα sites, να ζητήσετε δηλαδή να βάλουν ένα link προς το site σας και να πείτε ότι κι εσείς θα κάνετε το ίδιο γι αυτούς. Ο καλύτερος τρόπος για να κανονιστεί μία τέτοια "ανταλλαγή", είναι η απευθείας επικοινωνία με τον webmaster του κάθε site που σας ενδιαφέρει.




SEO είναι μια τέχνη που σαν σκοπό έχει την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας και κατ’ επέκταση την αύξηση των κερδών της. Σε αυτό το post σας παρουσίασα πέντε βασικά και πολύ χρήσιμα SEO tips. Εννοείται πως αυτά δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου! Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν για περισσότερα tips.

A Dell UltraSharp monitorippokampos logo
Ippokampos. Κατασκευή ιστοσελίδας & eshop. Δημιουργία και διαχείρηση Social Media καναλιών για την επιχείρηση σας. Επισκεφτείτε τα γραφεία μας στην Ορφανίδου 1 ή τηλεφωνείστε στο 6976 895535 . Αποκτήστε την δική σας ιστοσελίδα μόνο από 200€