About Hoxa
There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even believable genera on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary making Internet.
open

Η δημιουργία ιστοσελίδας με απλά λόγια

 Home / Blog / Η δημιουργία ιστοσελίδας με απλά λόγια

Κατασκευή Ιστοσελίδας



Οι διάφοροι τύποι δημιουργίας ιστοσελίδων

Η κατασκευή και η δομή της ιστοσελίδας σας θα πρέπει να είναι σωστή και να έχει γίνει σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνικές SEO προκειμένου να διασφαλίσετε μια καλή κατάταξη για τη σελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης. Γι' αυτό και θα πρέπει να σκεφτείτε και να σχεδιάσετε πάρα πολύ καλά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Αν θέλετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, μπορεί να χρειαστεί να προσλάβετε έναν επαγγελματία webdesigner. Πριν όμως να επιλέξετε έναν σχεδιαστή για την δημιουργία ιστοσελίδας σας, θα πρέπει να καταλάβετε και να θυμάστε τα παρακάτω πράγματα.

Η βάση για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας θα πρέπει πάντα να είναι ο σκοπός της σελίδας, δηλαδή το τι θέλετε να πετύχετε με τη δημιουργία της. Αυτό το λέμε γιατί δεν υπάρχει μία ενιαία διαδικασία και φιλοσοφία για την δημιουργία ιστοσελίδων. Η διαδικασία εξαρτάται από τον τύπο της σελίδας. Η διαδικασία δημιουργίας μίας προσωπικής σελίδας, για παράδειγμα, διαφέρει πολύ από τη διαδικασία δημιουργίας μίας εμπορικής σελίδας. Θα πρέπει λοιπόν να επιλέξετε έναν σχεδιαστή με εμπειρία και ειδίκευση στον τύπο ιστοσελίδας που θέλετε να δημιουργήσετε.

Ο προϋπολογισμός σας παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή του web designer σας.

Θα πρέπει να επιλέξετε τον σχεδιαστή για τη κατασκευή της ιστοσελίδας σας με βάση τα χρήματα αλλά και τον χρόνο που είστε διατεθειμένοι να δαπανήσετε για την κατασκευή του site σας. Εννοείται πως όσο περισσότερα χρήματα μπορείτε να ξοδέψετε γι αυτό το project, τόσο καλύτερο θα είναι και το αποτέλεσμα. Αυτό όμως δεν ισχύει και για τον χρόνο, καθώς πολλοί σχεδιαστές απλά χασομερούν όταν τους δίνεται ένα γενναιόδωρο deadline και παραδίδουν την σελίδα την τελευταία στιγμή ενώ θα μπορούσαν να την είχαν τελειώσει πολύ νωρίτερα. Το κλειδί λοιπόν για τις επιτυχημένες κατασκευές ιστοσελίδων, είναι το μεγάλο budget και τα στενά - ή λογικά αν προτιμάτε - deadlines.


Οι διαφορετικού τύποι ιστοσελίδας

Θα πρέπει επίσης να ξέρετε ότι υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τύποι δημιουργίας ιστοσελίδων. Αν ας πούμε σας ενδιαφέρει απλά ν' αποκτήσει μία online παρουσία η επιχείρηση σας, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια απλή σελίδα που να έχει μόνο την περιγραφή της εταιρείας σας καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Αυτός ο τύπος ιστοσελίδας είναι όχι μόνο ο πιο φθηνός, αλλά απαιτεί και πολύ λίγη συντήρηση. Οι ιστοσελίδες αυτές μπορούν να δημιουργηθούν πολύ γρήγορα από επαγγελματίες σχεδιαστές, αφού θα κάνουν απλά χρήση προτύπων για κατασκευή ιστοσελίδων και δεν θα ασχοληθούν με τη δημιουργία φανταχτερών γραφικών. Αυτό που πρέπει να σας ενδιαφέρει στις σελίδες αυτού του τύπου, είναι το να γίνει μία σωστή περιγραφή των προϊόντων και το να μπορούν εύκολα οι επισκέπτες να βρίσκουν τα στοιχεία επικοινωνίας σας.


Τα γραφικά και οι καλλιτεχνικές παρουσιάσεις είναι πολύ αποτελεσματικά στην επίτευξη των σκοπών των ιστοσελίδων αυτού του τύπου, ωστόσο θα πρέπει και να φροντίσετε να προσφέρετε μια απλή αλλά ακριβή περιγραφή του προϊόντος σας στους επισκέπτες σας. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι η ιστοσελίδα σας είναι εύκολα προσβάσιμη, εύκολη στην πλοήγηση και ότι έχει υψηλή κατάταξη στις περισσότερες μηχανές αναζήτησης.


Χρησιμοποιώντας προηγμένες μεθόδους για δημιουργία ιστοσελίδας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κατάλογο προϊόντων που να διαθέτει μίας περιγραφή της εταιρείας σας, ένα ασφαλές σύστημα πληρωμών και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Με άλλα λόγια, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα πλήρες e-commercesite που θα διαθέτει μηχανισμούς πληρωμής και θα επιτρέπει την ενσωμάτωση του συνόλου των πωλήσεων και των παραγγελιών.


Απλοποιήστε την επεξεργασία πωλήσεων για καλύτερες αποδόσεις με ένα site e-commerce

Μια συμβουλή που πρέπει να θυμόμαστε αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα site ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι ότι θα σας βοηθήσει να μειώσετε σημαντικά το κόστος της επεξεργασίας των πωλήσεων σας. Μπορεί να είναι η ο πιο ακριβός τύπος ιστοσελίδας, αλλά θα κάνετε πολύ γρήγορα απόσβεση στην επένδυση σας.

Όποιον τύπο ιστοσελίδας και να επιλέξετε, μετά τη δημιουργία της θα πρέπει να καταχωρηθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερες μηχανές αναζήτησης και καταλόγους . Αυτό θα εξασφαλίσει τη δημιουργία σταθερού traffic στη σελίδα σας. Η καταχώρηση σελίδων θα πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες, όπως αυτοί του http://ippokampos.net/.


A Dell UltraSharp monitorippokampos logo
Ippokampos. Κατασκευή ιστοσελίδας & eshop. Δημιουργία και διαχείρηση Social Media καναλιών για την επιχείρηση σας. Επισκεφτείτε τα γραφεία μας στην Ορφανίδου 1 ή τηλεφωνείστε στο 6976 895535 . Αποκτήστε την δική σας ιστοσελίδα μόνο από 200€