About Hoxa
There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even believable genera on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary making Internet.
open

Χρησιμοποιείτε το GoogleAdwords? Δείτε γιατί σας είναι απαραίτητο

 Home / Blog / Χρησιμοποιείτε το GoogleAdwords? Δείτε γιατί σας είναι απαραίτητο

Google Adwords



Τα πλεονεκτήματα του Google Adwords

Το traffic είναι απολύτως απαραίτητο για την ανάπτυξη των sites, ανεξαρτήτως τύπου του site. Είναι κάτι σαν το οξυγόνο τους, χωρίς το traffic, μία ιστοσελίδα δεν έχει λόγω ύπαρξης. Οι ιστοσελίδες των επιχειρήσεων χρειάζονται πελάτες και τα Blogs χρειάζονται αναγνώστες που θα διαβάσουν τα θέματα τους και μετά θα κάνουν εγγραφή στις υπηρεσίες τους, όπως τα newsletters κλπ. Το traffic είναι αυτό που θα φέρει τους απαραίτητους "πελάτες" στον κάθε τύπο ιστοσελίδας.


Επομένως, μπορείτε τώρα να καταλάβετε γιατί κάθε ιδιοκτήτης ιστοσελίδας αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στην οδήγηση traffic στον ιστοχώρο του. Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι τρόποι για να φέρει κανείς trafficσ’ έναsite. Μπορεί να βελτιστοποιήσει τις σελίδες του για τις μηχανές αναζήτησης. Μπορεί να γράφουν άρθρα και να τα υποβάλει σε άλλα blogs ή sites συλλογής άρθρων. Μπορεί να χρησιμοποιήσει την κοινωνική δικτύωση για την οικοδόμηση σχέσεων με άλλα sites και χρήστεςστο διαδίκτυο.

Μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την οδήγηση traffic σε μια ιστοσελίδα είναι το GoogleAdWords. Αυτό που κάνει αυτή τη μέθοδο να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες που προανέφερα, είναι το γεγονός ότι έχει χρηματική κόστος, ενώ οι άλλες είναι "δωρεάν". Η μέθοδος αυτή δουλεύει ως εξής: σχεδιάζεις μια διαφήμιση για την ιστοσελίδα σου και η Google τη τοποθετεί στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης της και συγκεκριμένα στο τμήμα για τα πληρωμένα ή sponsoredlinks. Έπειτα, πληρώνεις τη Google κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σου.



Η αποστολή traffic στην ιστοσελίδα σας θα ξεκινήσει αμέσως

Χρειάζεται αρκετός χρόνος για να πετύχει μια ιστοσελίδα την απαραίτητη κατάταξη για να εμφανίζεται στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης. Χρειάζεται χρόνος για να γραφτούν και να υποβληθούν τα άρθρα και γενικά το περιεχόμενο της κάθε ιστοσελίδας. Χρειάζεται χρόνος για να οικοδομηθεί ένα κοινωνικό δίκτυο. Με απλά λόγια, όλες οι γνωστές μέθοδοι οδήγησης traffic απαιτούν μια σημαντική επένδυση χρόνου. Για την ακρίβεια, όχι μόνο απαιτούν ώρες εργασίας για τη δημιουργία τους, αλλά μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες ή και μήνες για να φανούν τ' αποτελέσματα τους. Το AdWords θα ξεκινήσει την αποστολή traffic στον ιστοχώρο σας σήμερα κιόλας, αρκεί να δημιουργήσετε μια καμπάνια και μια διαφήμιση!


Η Google θα σας βοηθήσει σε κάθε σας βήμα.

Η Google οφείλει ένα πολύ σημαντικό μέρος των εσόδων τους στις προαναφερθείσες διαφημίσεις, οπότε θέλει οι πελάτες της να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχαριστημένοι από αυτές για να συνεχίσουν να τις χρησιμοποιούν και να τη πληρώνουν! Η Google δημοσιεύει οδηγίες χρήσης, blogs και άλλες πληροφορίες για να βοηθήσει όσους χρησιμοποιούν τις επί πληρωμή υπηρεσίες της.


Η μέθοδος αυτή θα σας παρέχει όλες πληροφορίες που χρειάζεστε για την επιτυχία της καμπάνιας σας.

Το AdWords παρέχει πολύ ισχυρά εργαλεία για την έρευνα λέξεων-κλειδιά, για να σας βοηθήσει να μάθετε και να καταλάβετε τι ψάχνουν οι καταναλωτές που ενδιαφέρονται για προϊόντα σαν τα δικά σας. Επιπλέον, η Google θα σας βοηθήσει αξιολογήσετε την καμπάνια σας μετά τη δημιουργία της καθώς σας παρέχει στοιχεία για τις εντυπώσεις, τα ποσοστά click (clickthroughrates) και το κόστος της καμπάνιας σας. Σας παρέχει επίσης και μία Βαθμολογία ποιότητας για τις διαφημίσεις σας, σε μια κλίμακα από το 1 έως το 10. Αν αυτή η βαθμολογία είναι σχετικά χαμηλή, οι άνθρωποι της Google θα σας δώσουν συμβουλές για να τη βελτιώσετε.


Η σωστή στρατηγική μπορεί να μειώσει σημαντικά το κόστος της μεθόδου

Αν μάθετε πώς να αποκτήσετε ένα καλό Δείκτη ποιότητας για τη διαφήμισή σας, θα καταφέρετε να μειώσετε σημαντικά το κόστος ανά κλικ της καμπάνιας σας. Μια καλά βελτιστοποιημένη καμπάνια μπορεί να προσφέρει πολύ traffic με κόστος μόνο λίγα σεντς ανά κλικ!


Ο καθένας μπορεί να αποκτήσει τις πρώτες θέσεις της Google.

Για τη Google η ποιότητα είναι πιο σημαντική από την τιμή, γι' αυτό τον λόγο δεν απονέμει την υψηλότερη θέση στα αποτελέσματα της διαφήμισης σε αυτόν που πληρώνει τα πιο πολλά. Η βαθμολογία ποιότητας των διαφημίσεων είναι ο πρωταρχικός παράγοντας που καθορίζει την κατάταξη τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαφημιστείτε σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αγορές, χρησιμοποιώντας ένα καλό Δείκτη ποιότητας, "πετώντας" έξω όλους τους άλλους διαφημιστές που απλά ξοδεύουν όσο περισσότερα μπορούν.


A Dell UltraSharp monitorippokampos logo
Ippokampos. Κατασκευή ιστοσελίδας & eshop. Δημιουργία και διαχείρηση Social Media καναλιών για την επιχείρηση σας. Επισκεφτείτε τα γραφεία μας στην Ορφανίδου 1 ή τηλεφωνείστε στο 6976 895535 . Αποκτήστε την δική σας ιστοσελίδα μόνο από 200€